zondag 26 mei 2013

Nog even een 'ezeltje'

Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve complimentjes.
Vandaag nog even een 'Ezeltje' voor Miekelotte is Challenging You
Deze keer een simpele kaart maar meer om te laten zien wat de verschillende uitwerkingen zijn als je met Potloden in kleurt.

 
Beide ventjes zijn op dezelfde manier en met dezelfde kleuren ( schoenen en knopen uitgezonderd) gekleurd met Faber Castell potloden maar het linker ventje is daarna bewerkt met geurloze terpentine en een doezelaar.
Vandaag weer een aantal leuke actie artikelen voor de opendag op 8 Juni gekocht en een paar leuke labels gemaakt onderleiding van Ilse met o.a de nieuwe zakhorloge stans van Joy!crafts, het nieuwe papiervan Joy!crafts maar ook met de keuken mallen van Marianne design en het bijpassende Happy Days papier.
Binnenkort zal ik foto's maken het scannen lukte niet al te best.
Ik geniet altijd van jullie blogs ook al laat ik niet altijd een boodschap achter, omdat ik helaas niet veel tijd heb en het via mijn Ipad lastig gaat, die is thuis zooooo langzaam, ben ik nu met de middag thee in de hand jullie blogs aan het bezoeken en dat is echt een heerlijk 'karweitje' echt super wat er allemaal voor moois te zien is hartelijk dank daarvoor.
Bedankt voor jullie bezoekje
Lieve groetjes Aya

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart Aya. Mooi ingekleurd ook.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor jullie lieve woorden.
  Het was de eerste keer dat ik met deze producten werkte maar het is wel leuk om te doen.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen