dinsdag 14 mei 2013

Challenge 10

Lieve mensen,
Allereerst wil ik Gerie feliciteren mat haar prijs het was ook echt een prachtig doosje.
Het is alweer tijd voor de 10e Challenge bij Miekelotte is Challenging You.
Deze keer een Easel kaart en we gaan van af nu ook een Gast designer uitkiezen, die mag dan in de volgende challenge ( nr.12 anders is er geen tijd om iets te maken) mee werken in het team.
Verder is er natuurlijk weer een mooie prijs, deze keer een set van 4 verschillende embossingfolders van Sizzix.
Hieronder volgen de bijdragen van Karin en mijzelf hopelijk doet u er inspiratie op en doet u mee.

 
 
Met de S4-291 van Spellbinders zijn de kaart uit Kraft papier en uit het designpapier en het vintage plaatje. Alles is voorzien met een randje Vintage Photo. De sleutel is een stans van Sizzix 656632, de stansjes voor de textstempel en daaronder zijn van Nellie Snellen MFD020. Roze kantje (100119) van Miekelotte net als de roosjes en rozenknopjes. Plaatjes en vlinders van internet, verbandgaas, roze knoopjes en kreukel lint. Poststempel BoBunny, Vogeltjes ? Embossingpoeder WOW WC01SF


Voor de kaart ( Centura Pearl Snow white ) het ik de Grandlabels One gebruikt LF-161 van Spellbinders. De LR0180 van Marianne design uit Core'dinations , de Cheery Lynn DL102 uit Centura Pearl en het midden uit Core'dinations. De SoWrapped Tilda Lace labels van Magnolia DooH-1202 uit Centura Pearl en afgewerkt met een randje Faded Jeans, Dragonfly van Magnolia DooH-1009. De blauwe bloemen zijn gemaakt met ponsen. Het bloemetje links boven in is gemaakt met de FLP002+FLP003+FLP034 van Nelly Snellen, de 2 grotere blauwe bloemen zijn gemaakt met de Whale of a Punch flower van EK-Succes. Verder zijn er van Magnolia Shabby Chic Chandelier garlands Yello en Blue en Vintage Foliage White Hollu Large F-VF0904 en de SCL1224 Tilda with Daisy stempel ingekleurd met distressink. Hartje van de bloem met Flowersoft yellow en glitter opkantje van de jurk en in de strik. De tekststempel is van Joy!, het gele lint is ook van Joy! de gelepareltjes zijn gemaakt met een perlenpen van Viva Decor, een bedeltje met het woord Friens en wat glitter  en een paar kraaltjes maken het af.
Zo proficiat en bedankt als jullie dit helemaal hebben gelezen. Het is altijd weer een waslijst al heb je dat als je bezig bent niet zo in de gaten.
Kijk ook bij de andere leden van het team, Vera heeft weer een prachtige tutorial ervan gemaakt.
Bedankt voor jullie bezoekje en doe mee!
Lieve groetjes Aya en Karin
 
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Hallo Aya en Karin,

    wat een schitterende easels! Grappig hoe we allemaal weer steeds heel verschillende dingen maken. De easel van Karin vind ik een vintagedroom (leuk met al die embellishments!), de easel van Aya is lekker fris en vrolijk.
    Als dit geen inspiratie is voor de challenge weer ik het niet meer! Groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allebei de easel kaarten zijn prachtig. Zo verschillend, altijd weer leuk om te zien.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn erg mooi deze kaarten Aya.
    Hoe is het met jullie, lukt het allemaal, liefs hennie.

    BeantwoordenVerwijderen