maandag 13 mei 2013

Canvasboard en hanger

Lieve mensen,
Vorige week maandag zijn Karin en ik bij Hobbypot in Hengelo naar een workshopdag geweest.
Altijd gezellig en goed verzorgd en, net zo belangrijk, leerzaam.
Deze keer hebben we met Faber Castell potloden gewerkt en met de nieuwe Media Mixage producten van Spellbinders.
Hieronder 2 van de projectjes die ik gemaakt heb.
De hanger is een van de Bezels uit een set van 3 maten, de andere 2 zijn gebruikt op het canvasboard.
Onderin een vintage plaatje met daarop in de hoek strass steentjes en onderin kraaltjes. De hanger is opgevuld met gesmolten WOW Clear Braille Ultra High met daarin wat glitter gestrooid, de WOW geeft een prachtige transparante laag, net glas.
De meltingpot vind ik voor dit werk wat grof dus heb ik het poeder in een alluminium bakje verhit met de heattool. Het alluninium bakje kan je makkelijk voorzien van een fijn tuutje aan de enekant en aan de andere kant van een plat handvat zodat je het makkelijk kan vasthouden met een pincet of knijper. Dit heb ik ook gedaan bij de 2 kleinere Bezels op het Canvas.
Het canvasboard is 20 x 20 cm, daarop cardstock van 19.5 x19.5 cm ; designpapier 18 x 18 cm , 9 x 13.5 cm en 8 x 11.8 cm en daarop een vintage plaatje. Verder is er een metalen hoekje op gebruikt, 2 verschillende kantjes ( de roze bloemen zijn ook met het horizontale schulpkantje gemaakt),een stukje parel koort, een swirl, bloemen gemaakt met Spellbinders stansen en enkele stempels en Viva Decor Perlen pennen.De Swirl en bloesem zijn ingekleurd met Distress Inkt en daar is ook het fake stik sel mee gemaakt.
Bedankt voor jullie bezoekjes.
Vergeet morgen niet te kijken wat de nieuwe challenge is.
Lieve groetjes Aya2 opmerkingen:

 1. mooi gemaakt op canvas. erg leuke details.
  en natuurlijk kom ik weer kijken voor de nieuwe challenge. helaas kon ik door omstandigheden niet mee doen aan je vorige challenge.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide creaties zien er prachtig uit. Schitterende details en hele mooi kleuren.
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen