woensdag 1 mei 2013

Susan's Garden en Brenda Walton

Lieve mensen,
Ook zo genoten gisteren?
Ik vond het echt heel mooi. Wij hebben afwisselend naar de TV gekeken en lekker lange wandelingen met de hond gemaakt. Wel met winterjas maar toch in de zon, zalig. 
Niet geprofiteerd van de Kronings korting? Begin volgende maand zitten we 2 jaar in dit pand en dan hebben we meer in petto.
Tijdens de vakantie op Texel heb ik toch nog wat tijd weten te vinden om ook wat met de Magnolia Kit te stoeien, hieronder een paar voorbeeldjes.
Van sommige stempeltjes zag ik pas hoe leuk ze zijn nadat ik ze had ingekleurd.
Als jullie ook zo dol zijn op bloemetjes en dan vooral op het zelf maken ervan er zijn nu mallen uit van Susan Tierney Cockburn : Susan's Garden door Sizzix. Prachtige bloemen zijn ermee te maken ( gebruiksaanwijzing zit in het mooie bewaar mapje) maar ze heeft ook een aantal Bigz XL die waaronder een Moveble Garden Fairy
Bij Sizzix is ook een serie prachtige dies uitgekomen van de hand van Brenda Walton waaronder deze mooie  schoenen, 3 modellen op 1 die
Bedankt voor jullie bezoekje.
Lieve groetjes Aya2 opmerkingen:

 1. mooi gekleurde afdrukjes.
  Wat gaat de tijd toch snel, want weet nog dat je in je nieuwe pand kwam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker,
   Het was prachtig weer, dus .., reuze gezellig en druk. De workshop tafels waren wel op tijd geleverd ( anders was het wel lastig geworden voor Neline's workshop) maar het kantoor gedeelte was verder nog helemaal leeg op 2 oude tafels na want de kantoor meubels waren nog niet geleverd. Inmiddels staan de bureaus en kasten er en is er een prachtige stempelkast en 'kerst'boom met allemaal voorbeelden en een comfortabel bankje van mijn tante voor de hubbies als de dames winkelen.
   Lieve groetjes Aya

   Verwijderen