maandag 2 december 2013

Nog meer Rive-Creatief nieuws

Lieve mensen,
Een aantal van jullie heeft op de beurs in Rijswijk al kennis kunnen maken met enkele van de Rive-Creatief producten. Afgelopen week hebben ze daar heel hard gewerkt om naast de opdrachten nog weer nieuwe producten te maken. enkele zal ik hier weer laten zien en de arreslee zoals ik die heb gemaakt.
Het 6 luik harmonica boekje met ster is afgelopen weekend in de workshop al gebruikt, morgen staat daar de afbeelding van op het blog.
Voor dit sleetje heb ik Magnolia papier gebruikt voor het beplakken van de slee en om de bloemetjes mee te maken.lint: bolletjes band wit; EK202 rose elastische organza; L-506 wit galon. De bloemen zijn gemaakt met de mini poinsettia van Nellie Snellen en een kleine 6 bladige bloem voor de roosjes.
De grote bloem in de slee is van doilies en kant met pailletten gemaakt.
Deze en nog veel meer zullen binnenkort op de website te vinden zijn en liggen natuurlijk al in de winkel.
Het 6 luik harmonika boekje is er ook met een hartje in de hoek en blanco, binnen kort is het er ook met een klein voetje voor bv een baby album.
De meeste zijn nu al standaard in diverse maten te krijgen maar andere maten zijn op verzoek leverbaar.
De leuke naam / woord tabs worden nog uitgebreid en kunnen ook met een eigen tekst worden geleverd. De standaard tabs komen op €0.20 p/ st en kunnen aan een lint je worden geregen of met bv kralen tot een leuk armbandje.
Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve berichtjes.
Lieve groetjes Aya


1 opmerking:

  1. Hallo Aya, Gaaf de slee! Prachtige kleurencombinatie. Ik vond het werken met de deurhanger van Rive Creatief erg leuk. Hopelijk komen er meer creatief met de MDF vormen op het blog. Groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen