dinsdag 25 juni 2013

Challenge 12

Lieve mensen,
Wat leuk dat er zo veel volgers zijn bij het challenge blog maar ook bij mijn blog, fantastisch.Ik vind het echt heel leuk dat jullie langs komen en ook de berichtjes zijn zo lief.
Wat een prachtige inzendingen waren er bij de vorige challenge en het worden er ook steeds meer.
Vandaag is alweer de 12e Challenge bij http://miekelotteschallenges.blogspot.nl/ van start.
Het is een CrissCross kaart deze keer, een duidelijke stap-voor-stap uitleg kan je vinden bij Vera van het DT team.
Hier onder de kaarten van Karin en mij, toevallig 2 mannen kaarten. Van Karin voor haar vader en van mij omdat ik het papier zo mooi vond.
Karin:

Papier: cardstock, kraft, mu minds eye Bohemia. Afbeelding van internet. Stansjes: MFD028 Nellie Snellen, S4-291 + S4-290Spellbinders, LR0262 MarianneDesign. Stempels: CS0852 Marianne Design, Bird on Branch Cart-US. Embellischments: PT2307 Marianne Design,Distress Crackle paint Ranger, filigraan hoekje en ornament, kreukel lint, liquid pearls ranger, mixed pearl brads Papermania,knoopje en leren veter.

Aya:
 
Het papier van Magnolia Vintage Cowboy uit de Once Upon a Time serie was het uitgangs punt. De basis kaart is Kraft Cardstock. De afbeeldingen zijn rechten vrije tekeningen van internet (Yvonne was me net te snel af met de stempelset van Tim Holtz) Ik vond het wel grappig 1x nog net in contakt met het paard en daarna alleen het paard. De afbeeldingen zijn ingekleurd met Bruynzeel Aquarelpotloden. Omdat het papier al vrij druk is heb ik niet veel embellischments gebruikt. Bloemblaadjes pons FLP011 van Nellie Snellen, Viva decor perlenpen  903, Kant 98463-10, roosjes, stukje jutebant en bloem gemaakt met de S5-086 Bitty Blossoms van Spellbinders en het zelfde papier met een bling. Voor het patroon van de Swirl maak ik gebruik van de EE3404 embossing mal van Marianne Design, reuze handig.
Neem ook een kijkje bij de andere DT leden en hopelijk hebben we jullie weer voldoende inspiratie gegeven om mee te doen.
Bedankt voor jullie bezoekje.
Lieve groetjes Aya






6 opmerkingen:

  1. prachtige kaarten gemaakt. vind de onderste helemaal geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waow. prachtig kaarten. Mooi gemaakt dames :):):)

    groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaarten hoor!!! Leuke challenge dus aardig aan het brainstormen. Enne.. Aya die cowboy van jou is wel grappig zo hahaha !!!!!
    Zie je maandag

    Liefs,

    Yvonne uit Hilversum

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Karin en Aya, wat zijn jullie kaarten geweldig! Leuk die mannenkaarten. De cowboy op en zonder paard is te gek, en de vintage fietskaart is prachtig ..... lieve groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Karin en Aya,jullie laten fantastisch, mooie kaarten zien en hebben een toffe Blogspot! Ik verlink jullie blogspotje in mijn favorieten. Kom eens op mijn blogspotje voorbij! Heb ook een Kreatief winkeltje geopend! Zou tof zijn dat je me eens bezoekt!! www.hobby-crafts-and-paperdesign.eu Vele lieve greotejs van Marina

    BeantwoordenVerwijderen