vrijdag 21 juni 2013

Workshop woensdagochtend in het Evenaarhuis

Lieve mensen,
Op de woensdag ochtend 'geef'ik altijd een workshop in het Evenaarhuis in Almere.
Wat begon als een 3D kaarten workshop is een echte crea-ochtend geworden waar we allerlei verschillende materialen en technieken gebruiken.
Vorige week hebben we een vaderdag doosje gemaakt en deze week hebben we een hart van koperdraad ( electra draad) versierd met bloemen en vlinders van rubberplaat. We hebben gebruik gemaakt van de dies van Magnolia en Spellbinders. Hieronder een paar voorbeelden van wat er gemaakt is.

vb Anneke

vb Wilma

vb Aya
Het leuke is altijd de verschillende uitwerkingen.
Anneke heeft in alle bloemetjes meeldraden gemaakt en bij de strikje de kralen takjes; Wilma heeft voor de vlinder een transparante vlinder op de rubberplaat geplakt en toen uitgeknipt wat een heel leuk effect geeft.
In plaats van een strijkijzer ( een te grote uitdaging vond Peter) hebben we een heat tool gebruikt voor het bollen van de bloemen.
Woont u in de buurt en heeft u zin om langs te komen volgende week gaan we een boek-kaart maken.
Het is elke week een uitdaging om met een nieuw ontwerp te komen dat binnen de tijd ( van 9.30 -12.30 ) en binnen het buget ( € 2.50 incl koffie of thee) gerealiseerd kan worden. Maar het is verrassend wat er nog allemaal mogelijk is.
Opgeven kan via 036-5365525
Bedankt voor jullie bezoekjes
Lieve groetjes Aya3 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er leuk uit Aya. Leuk bedacht.

  Fijn weekend.

  Lieve groetjes, AStrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk hoor!

  Dikke kus&liefs,

  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen