vrijdag 8 februari 2013

Sleeping Baby Tilda

Lieve mensen,
Hieronder een kaartje dat we vorige week zaterdag als ws hadden. De vraag was een Babykaart maar er was nog niet bekend of het een jongen of meisje werd.
Deze kaart is heel neutraal en er konden 2 babys worden ingekleurd, 1x rose en 1x blauw.
De kaart is 15 x 15 cm 300gsm Pearlpapier en de bloemetjes en de achtergrond zijn 120gsm pearpaper.
Tilda is hier ingekleurd met: huid: Tattered Rose en Victorian Velvet, pakje Tumbled Glass, kussen: Broken China, schaduw in vleugeltjes en onder Tilda is Weathered wood. Het aquarelpapier ( schut glad) is gekleurd met Cosmic Shimmer mica pearl powder om het een zelfde parelmoerglans te geven als de rest van het papier. De vleugeltjes hebben een laag 3D glitterlijm en de kantjes stickles.
Stansjes Marianne Design LR0156 blaadjes en LR0235 Small Ovals by Petra. 
Bloemen ponsen FLP020 + FLP027 van Nellie Snellen
Dragon fly stansje van Magnolia en kant achtergrond is een nieuwe stans van SpellbindersS5-153. Dit is er een uit de serie Expandable patterns, dwz dat de patronen doorlopen en je er een veel groter vlak mee kan maken dan de A6 stansmaat. Je kan de stans als achtergrond gebruiken maar ook de elementen los knippen.
Bedankt voor jullie bezoekje.
Lieve groetjes Aya

3 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend lief kaartje Aya. Erg mooi geworden.
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo liebe Aya,
  fast hätte ich Deine wunderschöne Karte übersehen. Die ist ja so was von schön, mit dem gestanzten Schmetterlings Hintergrund und den filigranen Blättern und Blumen. Das Motiv finde ich auch ganz niedlich und sehr schön coloriert. Was ist es denn nun geworden? Mädchen oder Junge?

  vielen Dank für Deinen lieben Kommentar auf meinem Blog,
  ich wünsche Dir ein schönes Wochenende. Liebe Grüße - Carmen

  BeantwoordenVerwijderen