dinsdag 19 februari 2013

Lieve mensen,
Het is het alweer tijd voor de volgende challenge van Miekelotte is Challenging You.
Renate heeft met een prachtige kaart de afgelopen challenge gewonnen.
We hadden al 35 inzendingen geweldig gewoon en allemaal even mooi.
De nieuwe Challenge is om een werkstuk in een kleur te houden en je huisdier of ander dier er in te verwerken.
Karin en ik hadden toevallig dezelfde kleuren combi omdat we allebei witte hondjes als uitgangspunt hebben genomen.
De inzending van Karin is ingescanned omdat mijn camera dienst weigerde.
Deze prachtige tag gemaakt door Karin heeft een foto van de keeshondjes van haar vader, het is al een oude foto vandaar de verkleuring van de achtergrond.
Als je lekker aan het knutselen bent heb je niet in de gaten hoeveel verschillende elementen er worden gebruikt en achteraf is het dan altijd weer een puzzel en een hele lijst.
Voor de Tag heeft ze gebruikt: Witte Cardstock; stuk van een beschuit verpakking, verbandgaasje, S$-3001 Labels Sixteen van Spellbinders; 6003/0027 blad Joy!, zelfgemaakte kanten bloem, witte paperblossom, witte glitterbrad, kant, knoopjes, bedeltje filigraanhoek, Tim Holtz stempel klok, parelknopspelden, plakpareltjes Joy!, stukje parelsnoer, vlinderstans, roosje, tule,lint en pareltakjes.
De tekst is met de computer gemaakt.
Hieronder die van mij
Peter heeft deze scrappagina voor mij gefotografeerd en het viel nog niet mee om al dat wit goed in beeld te krijgen.
De ondergrond is een glad vel cardsrock waarop een achtergrond is gestempels met een swirl van Stampz4U(UG005) embossed met WOW WL01R Opaque bright white en de SCL1208 van Magnolia embossed met white pearl. Een strook breed kant onder de houten letters die bewerkt zijn met embossing poeder Sparkling Snow, Opaque Bright White en White Pearl. De foto en kaders eromheen zijn gestanst met de LF-161 van Spellbinders, op de buitenste kader is een randje pareltjes aangebracht met de Viva Decor Gloss Gel 802 Opak. De hartjes zijn gestanst met de S3-090 van Spellbinders en bewerkt met WOW sparkling snow op de details. De roosjes van vilt zijn gemaakt met 2 van de bloemen uit de S5-086 set van Spellbinders Bitty Blossom.De swirls, vlindertjes en label zij stansen van Magnolia.De blaadjes en de bloem met de hartjes blaadjes zijn ponsen en een stans van Nellie Snellen. De grote bloem is gemaakt met losse zijde rozenblaadjes van IKEA en het strikje met kantje eronder is een haarspeldje van Stephanie zelf wat ze zeggen en schrijven 2 minuten in heeft gehad voor ze het uit haar haren had weten te trekken en verstopt had in een planten pot. Verder nog een gevonden 'kristal'bloem, stans van Cheery Lynn, een doily met glitterlijm en de hartjes die uit de Nellie Snellen blaadjes komen.Het papier gebruikt voor de stansjes en ponsen is Centura Pearl van Crafters Companion 300gsm.
Zo dat is weer een heel verhaal bedankt dat u het heeft volgehouden.
Hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren om ook weer mee te doen.
Bedankt voor jullie bezoekje.
Lieve groetjes Aya

8 opmerkingen:

 1. Hallo Karin en Aya, wat briljant WIT!!!! Zeg tegen mij kleur en ik vergeet wit .......
  Heel mooi jullie projecten; hoe krijgen jullie het voor elkaar om zoveel elementen te gebruiken en toch een rustig geheel te krijgen? Mij lukt het niet .... misschien dat ik met jullie voorbeelden erbij is wat ga proberen op een verloren momentje.
  Hulde dames!!!
  Groetjes,
  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Karin und Aya, ihr habt beide eure Karten ganz wundervoll gestaltet. Die Dekorationen gefallen mir sehr sehr gut Es gibt auf beiden Karten so viel zu entdecken. Ein Traum in Weiß, wunderschön.

  Liebe Grüße und einen schönen Tag wünscht euch-Carmen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig dames, goed bezig hoor!
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ziet dat er geweldig uit !! Liefs joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige creaties hebben jullie gemaakt dames. Leuk ook, dat het allebei met de hond is en wit.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry dat ik wat laat reageer, maar heb de hele week met griep in bed gelegen, bedankt voor jullie lieve reakties dames!!
  Groetjes Karin.

  BeantwoordenVerwijderen