maandag 29 oktober 2012

Miekelotte is Challenging You

Lieve mensen ,
Hier onder komen de voorbeelden voor de 1e Challenge van het nieuwe blog van Karin, Peter en mijzelf.
Karin
afbeeldingen: internet; roosjes: mulberry paper + lint van Marianne Design, meeldraadjes.; Papier: Magnolia Vintage Turquoise Quilt en Studio light SCRAPSL06; parelband langs de rand, diverse kant en stempels van Marianne Design en kruidvat; hoekjes van Hobby&Crafting Fun.
Peter
 
1) papier TBZ 629017, ondergrond is een Laporello 7872100(3st), rand bewrkt met Distress Ink scattered straw, old paper, tea dye. Stempels Tim Holtz Christmas Carol, Hapy Hollidays, Merry Christmas en kerstbal+ kersttak AV9304 Distressink: Pine needles, rusty hinge. Versamark + pearl green embossingpoeder. embossingpoeder oud goud op de kerstbal. takjes: floral punch Nellie Snellen, jute band bruin.
2) Papier: Karen Foster 60119; stempels: Kersttak AV9304 gestempeld met Pine Needles, Kerstster E0904 gestempeld met Weathered Wood en embossed met WOW embossingpoeder WA01R en de randen gekleurd met Scattered Straw. Ornament : embossingmal 500000/2153 Nellie Snellen. gekleurd met Cosmic shimmersprays Bronze Blush + Tarnished Gold. Snijmal Sizzix 657906 Frame Snowflakes bespoten met walnutstainespray Eucalyptus van Tsukineko.
Aya
1) MDF kerstbal beplakt met Magnolia papier a Merry Christmas uit de aChristmas Story collectie.Sirl van Viva Decor en embossed met WOW Metalic Gold RichWC04R. Engel JudiKins R-00611274 embossed met WC04R en ingekleurd met Cosmic Shimmer mica pouders en de armen en gezicht met Tattered Rose, haar met Scattered Straw en Mica accenten. glitter over de vleugels en Rhinestone stickers van Crafts-Too
2)ondergrond bewerkt met distess ink en embossed met oud goud voor een vintage effect. stansen: Magnolia Heart Swirl DooH-1110+Vintage Tag DooH-1001. Stempels Magnolia CS1210 a Merry Chrismas + CS1231 Holly Swirl, vogeltjes LeCreaDesign en hulsttak PSX K-1826, rozet is een rits met restje lint en kraal, goudkleurig organze lint + rood lint.
De meeste materialen zijn bij Miekelotte verkrijgbaar.
Zo dat is een hele lijst, volgende keer is het korter want dan is het niet van ons alle drie en hopelijk maar 1 afbeelding. Vanmiddag zal op het Challengeblog de inzendingen van alle teamleden te zien zijn. We hopen dat jullie allemaal een kijkje komen nemen en natuurlijk meedoen. Zoals je hier al kan zien alles mag als het maar een kersthanger is.
Bedankt voor julie bezoekje.
Lieve groetjes Aya
 
 

 


3 opmerkingen:

 1. Geweldig Aya,
  jullie alle drie een pluim!
  Ik geloof dat wat ik voor mijn hanger gebruikt heb in je shop te koop is, ik kon het niet meer controleren, omdat de website een error gaf.
  Ik hoop dat de storing spoedig over is.
  Liefs hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creaties hebben jullie ervan gemaakt. Ga ze volgende keer in het echt bewonderen.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Aya en Peter, ondanks dat jullie vast niet veel tijd hebben om even lekker te hobbyen zijn het schitterende kersthangers geworden. Ik vind jullie kleurgebruik erg mooi.
  groetjes Vera

  BeantwoordenVerwijderen