zondag 1 juli 2012

stempel nieuws

Lieve mensen,
Ditmaal geen foto's want helaas.... een paar weken geleden hebben we een nieuwe server gekregen en er is nu steeds weer wat, hopeloos. Zijn het niet de printers die verwisseld zijn dan kunnen we niet is alle systemen en nu kan ik niet bij mijn afbeeldingen komen echt geweldig !!!!!
Genoeg geklaagd.
We hebben gisteren een SUPER dag gehad met de workshop van Ineke. het lijkt wel of de groep steeds gezelliger wordt nu ze elkaar beter leren kennen. Gisteren hadden we ook 2 lieve gasten uit België erbij.
Ineke had bij het inkleuren gebruik gemaakt van meerdere kleuren over elkaar om nieuwe kleuren te creeëren het resultaat was bij iedereen geweldig, het leuke is dat er weer allemaal verschillende Harten zijn gemaakt ook al is er een voorbeeld, en allemaal even mooi.
We hadden vijdag net de Magnolia Ink binnen gekregen en een hele stapel gloednieuwe mini's van de Summer Memories, Princes & Prinsesses en WT collectie dus dat kwam mooi uit.
Peter en ik zijn donderdag de hele dag bij HeinDesign geweest.....dat is dus altijd moeilijk.
Ik had netjes een lijstje gemaakt om niet helemaal overboord te gaan en binnen mijn budget te blijven maar Peter is net een klein kind in een snoepwinkel en is dat niet meer te houden.
Stephan , ook niet gek, kwam steeds weer met stempels aan die ook bij hun nog niet op de site staan of zelfs niet in grote oplages worden uitgebracht en daar zaten ook weer plaatjes tussen. Jullie begrijpen het  pffff daar ging het buget het raam uit( wat ook open stond omdat het er 38 graden was ) Naast een heleboel stempels hebben we ook weer 4 maten waterpennen , 3 punt- en 1 platkwast, prachtige nieuwe kleuren SternenStaub, Mica Gloss en Sternen Perlen en de laatste Ancien Page want daar stoppen ze mee dus wat we nu nog hebben is het laatste voorlopig.
Zodra ik weer bij mijn afbeeldingen kan komen ze op de site. De mini's staan wel al op de site net als de Ink, kijk bij nieuw binnen. De frontpage kon ik dus ook nog niet veranderen.

Bedankt voor jullie bezoekjes en berichtjes,
Lieve groetjes Aya

2 opmerkingen:

 1. Hoi Aya,

  Het wat een super geslaagde dag gister.
  Weer veel leuke nieuwe dingen geleerd zoals de kleuren over elkaar heen zetten.
  Maar vooral veel gelachen, heerlijk zo'n dag creatief bezig zijn met elkaar, leren en genieten.
  Wat wil een mens nog meer zo nu en dan.
  Van jullie kant was het ook weer allemaal goed verzorgd.
  En ook van Ineke haar kant was het goed verzorgd.
  Tevens mooie nieuwe aankopen gedaan dus kortom SUPER!!!!

  Bedankt en tot de volgende keer, want die gaat er zeker komen!!!!!!!!!!

  Lieve groetjes Noriko
  norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Aya wat leuk dat de workshop zo gezellig is , gr Humartine

  BeantwoordenVerwijderen