dinsdag 31 juli 2012

nieuwe stempels

Lieve mensen,
Wat ging de eerste ronde van de nieuwe kerst stempels van Magnolia vlug, gelukkig komen de stempels voor de 2e ronde deze week al weer binnen.
Eind Augustus komt de grote Kerst collectie uit en de Nativity collection ( alles om en in de kerststal)
Ze zij dus eindelijk eens vroeg met de kerst stempels.
We hopen dan ook in Rijswijk een workshop ermee te kunnen laten doen o.l.v. Neline Plaisier.
Het was heerlijk in Chicago, het weer was wel wat TE voor mij maar de CHA was een geweldige ervaring. Eigenlijk is het een grote Hobby Beurs maar dan per merk en vaak met de mensen die de ontwerpen gemaakt hebben dus die kan je dan ook begroeten en even mee spreken en dat maakt het allemaal zo veel leuker.
Doordat het niet echt druk was en we 3 dagen , op maandag hedden we workshops, over de beurs konden lopen hoefden we ons niet te haasten en konden op ons gemak alles bekijken, de mensen spreken en op de laatste dag hebben we alle bestellingen gedaan.
Het was echt moeilijk om te besluiten wat we eerst zouden bestellen, de hotel kamer zag er 's avonds niet uit, het 2e 2persoons bed lag bezaaid met catalogie en brochures maar uit eindelijk hebben we toch de knoop weten door te hakken.
De stempels van Art Impressions staan inmiddels op de site en zijn in huis en de stempels van Northwoods Rubber Stamps staan in de rubriek Binnenkort verwacht, ze zijn onderweg.
Hier vast 2 van de stempels, voor nu hebben we voornamelijk winterse stempels ingeslagen. Er zijn maar een beperkt aantal per afbeelding omdat we liever voor een uitgebreide collectie gaan dan voor veel van dezelfde afbeeldingen. We kunnen alle stempels van deze firma leveren dus als u iets op hun site ziet vraag er dan gerust om.
Deze week zal ik proberen om alle stempels van Stampendous die we besteld hebben op de site te krijgen. Hieronder een paar voor proefjes:
We hebben op de CHA een gezellige tijd door gebracht met Fran Seiford, de ontwerpster, en ze heeft ook 2 prachtige voorbeelden voor ons gemaakt.
In de stand van Stampers Anonymous ( uiteraard ook besteld maar dit merk hebben we al)was ook Darcie Heater van Darcie's . Zij heeft diverse stempel lijnen waarvan wij in eerste instantie de meer Vintage stijl stempels hebben besteld in Cling mounted red rubber.
voorbeeld:
Daarnaast hebben we van haar een CD met vintage afbeeldingen die op een speciaal daarbij geleverde vellen krimpplastic kunnen worden geprint om de leukste embellischments te maken.
Tim Holtz was hier erg entausiast over , hij roemde ook het krimp plastic omdat het door de speciale coating nooit aan elkaar kan kleven bij het krimpen.
Helaas kunnen er geen afbeeldingen meer bij dit bericht dus die komen later en dan volgen er nog meer nieuwtjes.
Bedankt voor jullie bezoek en berichtjes,
Lieve groetjes Aya

1 opmerking:

  1. Wat hebben jullie een boel ingeslagen zeg. Lekker toch, dat het niet zo druk was en dat je op je gemak alles kon bekijken.
    De rest hoor ik nog wel van je.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen