dinsdag 17 april 2012

Zeist 3Lieve mensen,


PFFF wat een een weekend. Wat is het toch altijd weer gezellig. Het is een enorme klus om hier alles in te pakken en af te breken en daar weer op te bouwen en in te richten maar als ik dan al die genietende gezichten zie op dit event, want het is echt geen gewone beurs, dan is het het allemaal weer waard. De reacties op beide workshops waren weer helemaal leuk waar voor Neline en Vera weer heel erg worden bedankt. Zij werken altijd keihard in de voorbereiding en dan ook nog op de dag zelf om weer een prachtig project af te leveren en voor u allen iets bijzonders te brengen. Sylvia heeft zich ook weer kranig geweerd in het weekend en het is voor ons een reuze steun om te weten dat je omringt bent door iemand waar je blindelings op kunt vertrouwen en die de mensen ook op vakkundige- en vriendelijke wijze kan helpen dus ook hier is een bedanktje zeker op haar plaats. Bij het afbreken werden we weer geholpen door Ernst.

Het doet ons ook veel genoegen om weer oude bekenden tegen te komen, we vinden het toch altijd weer geweldig dat er zoveel mensen enorme afstanden afleggen om naar dit event te komen in Zeist. Er waren ook weer veel nieuwe gezichten en het is altijd leuk de reactie te zien van mensen dat we nog veel meer te bieden hebben dan alleen Magnolia stempels en er waren er ook die hier ontdekten dat we dicht bij hen in de buurt zitten dus die zullen we dan hier in Almere hopelijk weer ontmoeten.

Iedereen bedankt voor weer een prachtig weekend!!!!!!

Lieve groetjes Aya

PS Ik heb wel de hele week nodig om de winkel weer te herstellen, brrrrr.

2 opmerkingen:

  1. nou ik was zeker blij dat jullie er stonden ,heb mn angelkat van magnolia al gestempelt en klaar om ingekleurt te worden ;) en ben er blij met mn foampjes en de goede tip van je groetjes christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit was mijn eerste keer op de Art Specially Event, maar wat heb ik genoten. Volgens jaar proberen om 2 dagen te kunnen gaan.
    Ik vond het ook erg fijn om met jullie gepraat te hebben, het was een fijn gesprek.

    BeantwoordenVerwijderen