donderdag 26 april 2012

Nw Magnolia's en Spring Distress PadsLieve mensen,
Vorige week zouden we de winkel herinrichten maar door griep is alles wat verlaat en ben ik nog niet bij met alles en kan mail op zich laten wachten, mijn excuses daarvoor.
Er is ook goed nieuws, de nieuwe Magnolia stempels en het papier zijn binnen en volgende week komen de nieuwe Spring sets van Ranger binnen. Omdat we net de site hadden vernieuwd toen dat laatste bericht binnen kwam staan de pads er nog niet op. Wie wil pre-orderen en zeker wil zijn van de pads, ze zijn weer beperkt leverbaar, kan via de site bestellen via de bijzonderheden of bestellen via info@miekelotte.nl de sets gaan € 18.50 kosten.
De kleuren van deze Spring Editie van de Distress Ink passen super bij de nieuwe Magnolia's.
De sets met Distress Markers komen ook volgende week binnen, helaas niet de gehele bestelling maar iets is beter dan niets.
Bedankt voor julie bezoekjes.
Lieve groetjes Aya

3 opmerkingen:

 1. Wow dat zijn ook weer mooie kleurtjes en ik ga ook even naar de nieuwe stempeltjes en hopelijk gaat het nu weer goed met jullie en bedankt voor je lieve berichtjes op me blog
  het is ook wel moerlijk om hier een berichtje achter te laten de letters die je in moet tikken zijn niet duideluik
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verrassing je bezoekje aan mijn blog en zo lief je bericht!!!
  Veel beterschap en liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, dat ik via je blog deze vraag stel maar op de een of andere manier via de mail lukte het niet.
  De vraag kun jij mij helpen aan de stempel van de kwallen van magnolia als je hem hebt wil ik hem graag hebben wat een moeilijke zin,ik hoor het wel.
  Groetjes Mia de Rouw

  BeantwoordenVerwijderen