donderdag 24 juli 2014

Nieuwe Challenge bij Miekelotte is Challenging You

 Lieve mensen,
Bij Miekelotte is Challenging You is een nieuwe Challenge van start gegaan.
"Zomer Boeket"
Daar moet toch wel wat mee te doen zijn.
Karin heeft een foto gemaakt van een zomers boeket dat ze van haar jongste zoon ( stoer maar toch soms ook wel heel erg lief) heeft gehad.
Deze foto heeft ze tot een prachtige kaart verwerkt.
Vrolijk boemig papier uit de voorraad op een kraft card, kleine roosjes, cherry blossoms en narcis van mulberry paper en een zijde bloemetje vormern de embellishments samen met ee uitgestanst blad van Joy!craft. Postcard van internet, echt postzegeltje en poststempel van Marianne Design.

Zelf heb ik een Boeket op schaal gemaakt.
Basis is een A4 Kraftcardvel. De stempel van de schaal is de 3376H Serving Bowl van Judi Kins op papier uit de kerstserie van Magnolia van 2013. Gestempeld met Stone Grey Ancient Page.
De bloemen zijn de RCB0070 9 stuks assortiment cardboard bloemen van Rive Creatief .
De bloemen zijn gekleurd met Bruynzeel pastelpotloden en daarna bewerkt met WB01 UH van WOW voor een mooie glanslaag.
Het wit is gemaakt met de WL01R Opaque White van WOW en de zachte peach is de WM02R Opaque Pastel Peach, de rode accenten daarop is de zelfde rode embossingpoeder als gebruikt op het hartje en de tekst. Label kraft card en daaronder een rijtje touwtjes. De dubbele strikken zitten door de label maar om loslaten te voorkomen heb ik de knopen van lijm voorzien, bij het maken van de foto was de lijm nog nat maar nu is er niets meer van te zien. Op de bloemen zijn nog accentjes met FLowersoft , Viva Decor Pearlpen en stickels aangebracht.
Deze kaart is afgelopen woensdag ook als workshop hier gemaakt.

Inspiratie opgedaan? Doe mee met Miekelotte is challenging You
Lieve groetjes AyaGeen opmerkingen:

Een reactie posten