donderdag 8 mei 2014

challenge 22 "Vogels"

Lieve mensen,
Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer.
Doordat ik voorlopig nog even rustig aan moet doen zijn we alleen maar geopend van 10-13 uur en in de week van 12 Mei zijn we gesloten op dinsdag en donderdag.
Bedankt voor alle lieve berichtjes, het gaat al beter, onkruid vergaat niet etc. etc.
Hieronder de bijdragen van Karin, Peter ( ja hij is er ook weer bij) en van mijzelf.
Karin heeft een schitterende kaart gemaakt. Ze had daar haar vader bij in gedachte die gek is op vogels en daar ook van alles voor in zijn tuin heeft staan en hangen.


De basis kaart is Joy!crafts Kraftpapier. Verder restjes scrappapier met vogel afbeeldingen, plaatjes van internet en creme kleurig cardstock. Het vogelhuisje is van Rive Creatief RCB0040. Metalen hoekje
 11810-2005 Hobby&Crafting Fun .
Mallen: Sizzix 658222 Frame, ornate #2; MarianneDesign LR0290 en Joy!crafts 6003/0026.
Inkt: Versafine Smokey Grey, Distress Ink Vintage Photo en Cosmic Shimmer Mist Antique Green.
Stempels: Birds on a branch Cart Us; artemio tekst 10001048
Verder veertjes, verbandgaas, papertape Birds, plakletters van Blokker en kant van Miekelotte.
Peter
De Basis is een stuk cardboard uitgestanst met de S4-347 Grand Labels twenty-tree, deze is ook gebruikt voor het achtergrond papier ( beide zijn eerst op elkaar geplakt en toen uitgestanst)
Het plaatje van de vogeltjes op het nest komt van internet en is uitgeknipt na aftekenen met de S6-005 Elegant Labels 4 card creator en daarna met walnut stain distress ink bewerkt.
De stempel van het klokje is heeeeel oud en merkloos. De rest van de stempels komen van de UMTIMEKEEP, een stempelvel van Sam Poole. De stempel inkt gebruikt is versafine smokey grey en black. Het horloge is is bewerkt met WOW Gold Ridge Pale embossing poeder, de duifjes van Rive Creatief ( RCB0019 en RCB0018 ) zijn bewerkt met een heeeeel oud brons embossing poeder en een Verdigris poeder van PSX.
Aya

Een A4 canvas als ondergrond.
Het papier is van Magnolia: achtergond OUT13 Japanese Garden, matting: OUT13 Red Rose Ornament en WW13 Peaceful (achterkant).
Plaatjes van vogels van internet. Vlinders uit knipvel MB 0019 en bewerkt met Faded Jeans Distress Ink.
Grote bloemen linkerkant gesso gekleurd met chalk aangebracht met waterpenseel.
Tekststempel VA0910 met Victorian velvet gestempels op de achtergrond. De Faded Jeans vogeltjes komen van de stempelset van Joy! 6410/0067.
Viva gell gloss en Opak pearls. Verder Chandeliers Blue van Magnolia, de nieuwe rose vergeetmenietjes van Magnolia, tulpjes en roosjes in diverse maten.
We hopen jullie inspiratie te hebben gegeven om mee te doen met de challenge door 3 heel verschillende uitwerkingen te laten zien.
Bedankt voor jullie bezoekje.
Lieve groetjes Aya


2 opmerkingen:

  1. Lieve Aya, goed dat je even op de rem trapt! Knap weer op en geniet van de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Lieve groetjes hennie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. p.s. Aya onkruid bestaat niet in Gods goede schepping, wel wilde planten. De hebben echter niets wilds, maar het zijn harde werkers en vechtend moeten ze zich staande zien te houden in deze harde wereld, waarvan de boze de overste is.
    Prachtig werk van Karin, Peter en jouw, mijn complimenten.

    BeantwoordenVerwijderen