dinsdag 25 maart 2014

Creabeurs Rijswijk

Lieve mensen,
Volgend weekend is het weer zover, de Creabeurs in Rijswijk van 4 t/m 6 April.
Op het Creaplein zal Tineke van Rive Creatief een workshop geven en wij zullen een hele grote collectie van haar prachtige producten bij ons hebben.
Astrid Luyken is er natuurlijk ook en zal een workshop geven met Magnolia en de nieuwe Spectrum Noir potloden( als ze op tijd binnen zijn)
Er komen 5 sets met potloden uit.
Hieronder een voorbeeld gemaakt door Laine Webb voor Spectrum Noir op hun website staat de tutorial voor deze kaart.
De potloden zijn niet alleen prachtig onderling te gebruiken maar ook schitterend in combinatie met de alcohol markers van Spectrum Noir.
De Spectrum Noir markers zijn met een nieuw model gekomen en wij zullen de 'oude' zeer sterk afgeprijsd op Rijswijk hebben liggen. De kwaliteit van beide is gelijk alleen de houder is verandert en er zijn nu ook losse brushpoints verkrijgbaar voor dit model..
Zoals altijd hebben we veel mee maar met 2 verkoop kramen en een workshopkraam hebben we toch te kort aan ruimte dus al u er zeker van wilt zijn dat we iets bij ons hebben bestel het dan via de webwinkel en vermeld dan in de bijzonderheden dat u het komt afhalen in Rijswijk.
Bedankt voor uw bezoekje
Lieve groetjes Aya
2 opmerkingen:

  1. Ziet er in ieder geval mooi uit. Ben benieuwd of ze op tijd binnen zijn!!!

    Liefs, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat Tineke komt; ben benieuwd wat voor moois jullie allemaal meenemen. Ben ook erg benieuwd naar de Spectrum Noir potloden ...... misschien geef ik wel toe aan de verleiding .....

    BeantwoordenVerwijderen