vrijdag 10 januari 2014

Challenge 18 'Winter'

Lieve mensen,
Allemaal nog de beste wensen voor 2014.
Wij gingen het oude jaar uit met een stroom storing van een aantal uur en het nieuwe jaar is ook nogal hectisch begonnen maar we gaan er weer met frisse moed tegen aan.
Er staat weer van alles op stapel maar eerst de challenge, excuses voor de late plaatsing.
Het thema is 'Winter' en al is hij er nog niet hij kan nog komen.
Hier onder onze bijdrage.
Karin
Karin heeft een tag gemaakt uit karton en bewerkt met gesso. De achtergrond heeft ze bestempeld met een sneeuwvlok stempel. De afbeelding komt van internet. Randpons sneeuwvlokje EK Succes; sneeuwvlok rand Joy!crafts 6002/2021, Eiskristall 4058; stickles chrystal ranger; witte sneeuvlokken RCF00029 Rive Creatief, lintjes en band van Miekelotte . Verder kraftkarton, blauwe en witte cardstock, verbandgaas, hartje (zeeman)
Aya
Een eenvoudige kaart deze keer. Deze stempel had ik al zolang in huis maar nog nooit wat mee gedaan, hij is van Mariëtte Verhees, ingekleurd met aquarelpotloden van Bruynzeel. De 'sneeuw'is gemaakt met Viva Decor Perlenpen Opak net als de stippen in de hoeken.
De sneeuwvlok stansen zijn van Marianne Design LR0123 + LR0125. De bruine achtergrond en het label zijn van Spellbinders S6-005. De witte foam sneeuwvlokken zijn van Rive Creatief RCF00029 en de pearl sneeuwvlokken zijn van Marianne Design CA3105. Glitter = ICE stickles Diamond. De tekst is op de computer gemaakt.
De blauwe sneeuwvlokken zijn bedekt met de Ice sticles net als een rand om het label, helaas is dat op een foto niet goed te zien.
Behalve de stempel is alles weer te koop bij Miekelotte.
Bedankt voor jullie bezoekje en doe mee!
Lieve groetjes Aya

2 opmerkingen: