donderdag 14 november 2013

Nieuw merk : Rive Creatief

Lieve mensen,
Weer een volger erbij, leuk!
Afgelopen weekend op de beurs weer heel wat mensen gesproken, dat is het leukste van een beurs, en het was weer gezellig.
Daar konden de mensen al kennis maken met de eerste producten van Rive Creatief.
Een vriendin en collega is begonnen met het zelf produceren van o.a. figuren uit Berken, MDF, Foam, Vilt en wie weet wat er nog meer komt.
Hier zal ik een aantal producten laten zien, als de website weer wordt ge-update zullen ze daar te vinden zijn in de groep Onbeschilderde dragers.
Dit houd natuurlijk niet in dat je ze moet beschilderen, je kan er van alles mee doen.


De Engeltjes en vlinders zijn er in 3 standaard maten. Het leuke is dat je op aanvraag ook andere maten kan bestellen tot wel 65 cm.
Hieronder een heel speciaal product:
Een houten boekje met flexibele rug. Door de manier van laseren is er een flexibele rug ontstaan, ik vindt het super. Als eerste heb ik er een notitie boekje van gemaakt, niet zo erg opgewerkt, het moet tenslotte in de tas . Mijn volgende projectje wordt een scrapbookje hiermee.

Het papier is van MAgnolia P-OUT1301 Hydrangeas; stempel Magnolia WW1315 Merry Christmas Banner het lintje en de roosjes staan ook in de winkel.
Doordat de randjes door de laser donkerbruin zijn is een vintage look al snel gemaakt. De rug heb ik zo gelaten omdat ik dat erg mooi vind.
Bedankt voor jullie bezoekje en berichtjes.
Lieve groetjes Aya


5 opmerkingen:

 1. Dank jullie wel voor de lieve, en zeer snelle, reacties.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das ist ein sehr Interessantes Buch Aya. Der biegsame Rücken gefällt mir und auch wie wunderschön Du dieses Buch verziert hast. :)

  Die Eulen Uhren finde ich auch seeeeehr schön.

  Liebe Grüße, Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Aya, wat lief geworden je notitieboekje. Leuk spul zeg ...... Zie je gauw, Vera

  BeantwoordenVerwijderen