dinsdag 31 januari 2012

Workshop Beurs Vijfhuizen

Lieve mensen,


Hierboven de voorkant van het labeltje met de mini's dat gemaakt kan worden op de beurs in Vijfhuizen op de vrijdag en de zaterdag bij Neline Plaisier.

Deze keer niet met distress inkt maar met aquarel potloden, zijn ze niet snoezig?We hebben de Spectrum Noir stiften bij ons, paas stansen van Tim Holtz,en de nieuwe stansen en stempels van Marianne Design zijn net optijd geleverd en we hebben nog veel meer moois te bieden waaronder natuurlijk onze GIGA voorraad aan Magnolia's, er zijn weer echt super snoezige 'nieuwe' stempeltjes bij die u niet gauw ergens anders zult aantreffen. Ik weet dat er iemand is die beweerd de meeste Magnolia's van Nederland te hebben maar helaas voor haar heeft ze weliswaar een leuk aantal maar is het slechts een fractie van wat wij u te bieden hebben en naast de stempels hebben we natuurlijk ook het papier en de stansen weer mee.

Als u helemaal zeker wilt zijn dat u niks mis loopt kunt u bestellen via de website en in de bijzonderheden vermelden dat u het in Vijfhuizen komt afhalen.


Wij zijn vanaf donderdag 2 februari t/m maandag 6 februari niet meer te bereiken. We gaan dinsdag 7 februari pas weer beginnen met het inlopen van de bestellingen en de mail.


Afgelopen Zondag mocht ik een workshop verzorgen op de maatjesdag in Koog a/d Zaan en het was weer een SUPER dag. Totaal verwend door Joan en haar team en Rob heeft met helpen slepen echt heel geweldig. Allemaal bedankt.


Bedankt voor uw bezoekje,

Lieve groetjes Aya

3 opmerkingen:

 1. Wat een superlief labeltje!!! Heel veel succes en plezier op de beurs, ik kan helaas niet komen.... jammer...

  groetjes Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief labeltje. Veel plezier in Vijfhuizen.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje de label, ik had je projecten hieronder ook helemaal gemist, super mooi zeg, tot zaterdag, liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen