donderdag 8 december 2011

Opendagen en workshop


Lieve mensen,


Zo hoor je niks en zo is ze er alweeeeer.
Er is nog een enkele plaats over voor de Workshopdag 10 December. We zijn dan ook de hele dag 10.00-17.00 uur geopend en er is een demonstratie met de Cosmic Shimmer poeders en 10 % korting op alle aankopen in de winkel, uitgezonderd afgeprijsde- en aanbieding artikelen.

Volgende week Zaterdag 17 December is er een workshopdag met Sigrid Klingenberg , onder haar leiding kan een leuke lantaarn gemaakt worden voorzien van verlichting, de eerste foto is van een voorproefje. Ook hier is weer voor alles gezorgd ( alle materialen voor de workshop, koffie/thee met wat lekkers en een lunch) en is er de combinatie met opendag met demo en 10% korting op de aankopen in de winkel, uitgezonderd afgeprijsde- en aanbieding artikelen.


Ook voor de bezoekers van de winkel is er koffie en thee en wat lekkers.

De 2e foto is niet erg goed gelukt, het is een scan en dat wordt altijd iets overbelicht. Dit is mijn eerste kaart met de Koala Cuddles Tilda stempel en wordt voor mijn oom en tante die net terug zijn uit Australië waar ze de kleinkinderen hebben opgezocht. Hij is nog niet helemaal naar het zin maar ..

Bedankt voor uw bezoekje en misschien tot zaterdag.

Groetjes Aya

3 opmerkingen:

 1. De lantaarn ziet er súperleuk uit Aya. En je kaart ook hoor!! Vind de kleuren ook erg mooi die je ervoor gebruikt hebt.
  Groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lantaarn en wat een leuke stempel is dat,Aya. Mooi kaartje mee gemaakt hoor!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lantaarn en je kaart is heel mooi Aya.

  Groetjes en liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen