dinsdag 19 juli 2011

The winner takes it All
Lieve mensen,

De nieuwe 'The winner takes it all' collectie van Magnolia is een collectie voor de sport liefhebbers en ruimte vaarders onder ons. Er zijn nog geen afbeeldingen vrij gegeven maar er zijn her en der op het net al verschillende afbeeldingen te zien. De Kit maar ook van de verpleegster, duikster en turnster zijn afbeeldingen te vinden. Wij hebben ze al op voorraad en voor afbeeldingen kunt u een mailtje sturen.

We hebben ook een minder goede mededeling en dat betreft de mail, wij hebben, nu voor de 2e keer door een storing bij de provider de mail van de afgelopen 3 maanden in veelvoud wederom binnen gekregen waardoor alles vastloopt en we problemen hadden met het inlezen van de orders en updaten van de site maar ook het uitzoeken van de meer dan duizend mailtjes is helaas niet eenvoudig waardoor er zich vertragingen hebben voor gedaan. Onze excuses daar voor en we hopen alle mail etc, zo snel mogelijk weer op orde te hebben. ( ik hoef er nog maar 650 uit te zoeken) Het is zelfs voor het eerst in 26 jaar dat ik op deze dag( onze trouwdag) aan het werk ben.

Bedankt voor uw bezoek en voor uw geduld.
Groetjes Aya


5 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd Aya!
  Wat sneu dat je zo in de problemen bent, daar gaat weer zoveel werk inzitten.
  Komt er nog een opdracht mijn kant op?
  Groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Aya van harte gefeliciteerd, wat naar voor jullie net na al dat werk in de nieuwe zaak, heel veel sterkte.
  liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie dat gisteren jullie trouwdag was, in ieder geval nog van harte. Hoop voor je dat je door je mail heen bent......

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Aya,

  Ik vond het ook ff gezellig en bedankt voor de complimenten... bloos bloos. Ik vindt jou konijn magnoliatjes ook erg leuk & mooi ingekleurd!! Top!! Ik ga je blog blijven volgen vindt het erg leuk. Tot snel!! En een heel goed weekend!!

  Groetjes,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen