dinsdag 28 juni 2011
Lieve mensen,


Even een mededeling van huishoudelijke aard.

Van wegen de verhuizing zullen wij 30 Juni en 1 Juli niet bereikbaar zijn via telefoon en internet omdat de hele computer en telefoon bubs wordt verhuist.


Zaterdag 9 Juli zullen we officieel beginnen in ons nieuwe pand aan de Splijtbakweg 84 1333 HJ Almere. Alle andere gegevens blijven het zelfde.

Wij vieren dit met een opendag waarop door Neline Plaisier weer de workshops worden verzorgd net zoals ze dat doet op de beursen van Rijswijk en Vijfhuizen.

Er wordt gewerkt met stempels van Magnolia en ingekleurd met Distress Inkt.


Het kan tot die tijd zijn dat u wat later uw bevestiging krijgt omdat een de voorraad over 2 lokaties is verdeeld en nog in kratten staat wat het zoeken iets lastiger maakt.


Door tijdgebrek heb ik niet veel tijd om voorbeelden van alles te maken. Van een aantal lieve dames krijg ik daarbij dus hulp zodat u vast inspiratie kunt opdoen.

Van sommige betekent dit dat ik de afbeeldingen van de blogs mag gebruiken, en daar staat dan een link bij en van andere krijgen we de voorbeelden in het eggie.

Hierboven een voorbeeld gemaakt door Hennie Barendregt van Zelst
Het is een stempel uit de Humphrey's Corner serie.


Bedankt voor jullie bezoekje

Aya

6 opmerkingen:

 1. Hoi Aya wat een verrassing in mijn sidebar.
  Een koekje van eigen deeg.
  Ik denk dat ik vandaag maar weer mijn knutselkeuken induik, dan kan jij straks nog meer laten zien.
  Succes met alle activiteiten, groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met de verhuizing!
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met de verhuizing. Ook al ben ik klant van je, momenteel heb ik niets nodig. Wat is het vissermannetje leuk geworden zeg, allemaal gebruikt en gemaskerd met de magnoliastempels bij u vandaan. Groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Aya,

  Hoop dat alles goed gaat met de verhuizing.
  Maar ............... wordt het ook een winkel waar we gewoon langs kunnen komen als we er zin in hebben of blijft het zoals het nu is?
  Ben heel erg benieuwd.

  Groetjes

  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met de verhuizing en en fijne dag Zaterdag 9 Juli.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Aya wat leuk een open huis misschien kom ik wel even langs ik heb er wel zin in , oja de laatste keer dat ik je aan de telefoon had zat ik net in het ziekenhuis , daarom was ik een beetje kort want ik werd net opgeroepen maar ik spreek je nog wel , veel succes en veel plezier in je nieuwe onderkomen gr Humartiine

  BeantwoordenVerwijderen