dinsdag 3 mei 2011

Lieve mensen,

Genieten jullie ook zo van het mooie weer, ik vind het zalig, al is het vandaag achter het glas beter dan buiten.

De Tags en Doosjes zijn heel goed ontvangen in Zeist, we hebben erg veel positieve reacties gehad en er moesten zelfs nog snel sets worden bij gemaakt om aan de vraag te kunnen voldoen.


Op het beursen vlak is het de komende tijd wat rustiger maar daar staat tegenover dat we druk bezig zijn met het nieuwe pand en dus de aanstaande verhuizing. Al blijven we in Almere alles moet hier eerst worden ingepakt, de stellingen en kasten afgebroken, verhuisd en daar weer opgebouwd en ingericht. Voor dat kan gebeuren moet alles worden geschilderd etc. en de beveiliging in orde gemaakt.

In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil en komen er steeds weer nieuwe artikelen binnen zoals bv de TimHoltz & Ranger Collection van Core'dinations.

Prachtig papier in de kleuren van de Distress Inkt en door de lichtere kern goed te distressen dmv schuren, scheuren en embossen voor het creëren van de vintage/aged look.
Bedankt voor uw bezoekje,

Groetjes Aya


5 opmerkingen:

 1. Hoi Aya dat lijkt me heel mooi papier. Succes he met alles en heel veel liefs en groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit leuk nieuws Aya!
  Het lijkt me erg leuk om mee te werken.
  Groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey wat leuk dat jullie ook een blog hebben, ik wil je weer even bedanken voor de super snelle levering, ik ga weer lekker aan de slag met mijn nieuwe stempels.

  Lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is wel handig, dat het papier aangepast is aan de Distress Ink. Je zit vaak dat het papier anders net de kleur niet is. Heb je nu geen last van dan.

  Succes met de verhuizing en de nieuwe inrichting van het pand.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey buuf, Leuk dat je een blog heb. En veel succes met verhuizing en nieuwe inrichting van je nieuwe pand, en als je hulp nodig heb. hoor ik wel van je
  Groetjes, Bianca

  BeantwoordenVerwijderen