vrijdag 8 april 2011


Wat een fantastische beurs was het weer in Rijswijk en het was reuze gezellig met de 2 workshop dames, Neline en Ineke. Met Neline hebben we natuurlijk al veel vaker samengewerkt maar ook met Ineke was er een echte 'klik'.

We zijn ook weer vreselijk verwend met kadootjes van diverse klanten, daar zijn we altijd SUPER blij mee en we voelen ons dan zeer vereerd.

Vorige week hebben we getekend voor het nieuwe pand, echt heel spannend allemaal.

Het is ook in Almere en niet zo heel ver bij ons vandaan maar het zal toch wel even wennen zijn. Er moet nog veel gebeuren dus we hopen in Mei over te gaan. Er is daar ook ruimte voor workshops dus die zullen er dan ook geregeld komen. We staan open voor sugesties.

Maar voor we ons volledig op de verbouwing kunnen storten hebben we eerst nog het ARTSpecially Event in Zeist op Zaterdag 16 en zondag 17 April. Ook dan zullen er weer workshops zijn.

Zaterdag kan er onderstaand Tag gemaakt worden met Neline Plaisier, vergeet dan niet haar prachtige boek aan te schaffen en het gelijk te laten signeren ( alleen voor boeken bij ons aangeschaft). Zondag kan er een Tag of doosje worden gemaakt met een Box-stempel van Holly Berry House ingekleurd met Cosmic Shimmer onder leiding van Vera van den Berg, foto is een vb van de mogelijkheden met de stempel de foto van het label en doosje van de workshop volgen.

Wij hopen iedereen daar te zien.


Als u zeker wilt zijn dat u een bepaalde stempel of ander product kunt bemachtigen op de beurs kunt u uw bestellingen doen via de webshop en daar vermelden dat u deze in Zeist komt afhalen. Er is helaas niet voor alles een plekje op de beurs, wij zullen dus keuzes moeten maken in wat we mee kunnen nemen. Wel hebben we dit jaar ook ons HELE Magnolia assortiment mee.

Als Magnolia ook eens op een andere manier tot inspiratie wil laten leiden kijk dan eens op het blog van Janny hier ziet u een van de voorbeelden. Naast prachtige kaarten maakt ze ook beeldige Fimabeeldjes met Tilda in de hoofdrol. Deze stond afgebeeld in een Magnolia Ink alleen waren ze helaas vergeten te vermelden wie de maakster was dus...bij deze.
Bedankt voor uw bezoekje,

Liefs Aya

4 opmerkingen:

 1. Hoi Aya, ik wens jullie veel plezier op de beurs volgende week zaterdag. Wat een moois wordt er weer gemaakt. Geweldig. En Aya ik heb met jullie ook een echte klik. Jullie zijn schatten.

  Een hele dikke knuffel en veel plezier.

  Groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met het nieuwe pand Aya ;o)
  Ik zie je op de beurs in Zeist .. ik heb er zooooon zin in ..

  Janneke Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Aya
  Leuk de foto op je blog, natuurlijk komen Tineke en ik naar Zeist, en we gaan ook de mooie tag van Neline maken.
  Enne natuurlijk nogmaals gefeliciteerd met het nieuwe pand.
  Liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Aya, Thank you so much for visiting my blog and for your kind words!!
  Congrats on the new building. The projects on this post are Gorgeous..Thanks for the link too...I've also enjoyed visiting Janny's blog. Have a Lovely Day!!..Hugs, Ila

  BeantwoordenVerwijderen